Якщо ви досі не підписали декларацію із сімейним лікарем, то зараз, у період пандемії, це вкрай важливо!
Пам’ятайте, що саме ваш сімейний лікар зможе допомогти вам — він забезпечує тривалу опіку за вашим здоров’ям у всі періоди життя. Окрім того, сімейний лікар — це перепустка для отримання безоплатних медичних послуг у комунальних і деяких приватних закладах. А також до безоплатного тестування на COVID-19 та вакцинації.
Як підписати декларацію із сімейним лікарем?
1 крок. Оберіть свого лікаря
Це можна зробити в сервісі https://helsi.me/. Перевірте, чи цей лікар ще не заключив максимально можливу кількість декларацій https://cutt.ly/mxRfQqo
2 крок. Внесіть свої дані на сайті сервісу Helsi у реєстраційну форму або зверніться в медзаклад, щоби ваші дані внесли в систему «Електронне здоров‘я». Із собою потрібно мати паспорт, податковий номер і мобільний телефон.
3 крок. Підпишіть декларацію
Можна записатися на прийом до лікаря або звернутися до реєстратури. Уповноважена особа медзакладу роздрукує із системи «Електронне здоров‘я» два примірники декларації для перевірки, один із яких — ваш. Перевірте та підпишіть їх.
Корисні посилання ось тут:
На зображенні може бути: текст «зроби тест зупини пандемю COVID-19 як пдписати декларацю గ оберить лкаря внесть свой данй до системи пдпишить декларацию He маеш симейного лкаря або лкар не дав направлення звернися на гарячу лнюю моз 800 60 20 19 життя разом»