Медичний лікувально – діагностичний центр «Здорова родина» – новий медзаклад Рівного. За короткий термін існування медичний центр залучив до роботи велику кількість кваліфікованих лікарів, частина з яких вимушені переселенці зі сходу. Бібліотекарі РОНМБ провели інформативну бесіду у закладі.


Медичний заклад «Здорова родина» у Рівному розпочав роботу у 2021 році. У центрі розповіли, що за корокий термін команда медичних фахівців зросла і якісно, і кількісно. Окрім того, нарощує кількість різноманітних діагностичних послуг, займається дослідженням хвороб та їх лікуванням.


«Ми маємо потужний томограф, який обслуговують фахові медичні працівники, які володіють сучасними протоколами. У нас працює команда рентгенологів з досвідом роботи понад 20 років, – зауважує Ірина ГНИЛИЦЬКА, медичний директор «Здорової родини». – У нас потужна медична лабораторія, проводимо понад 1000 різноманітних досліджень Виконуємо швидко лабораторні дослідження, можна в режимі цито. Дослідження лаборанти проводять безпосередньо у медичному центрі без надсилання в інші міста».


Також пані Ірина розповіла, що більша частина медичного колективу – це переселенці зі Сходу, котрі приїхали у Рівне через війну. Бібліотекарі, поспілкувавшись з колективом «Здорової родини» зауважили, що частина лікарів навіть не чула про роботу РОНМБ.

«Ми провели достатньо інформативний день, знайомили медичних працівників центру з роботою нашої бібліотеки, роздали списки інформації, запросили стати нашими користувачами», розповіла Лілія ТРОЦЬКО, бібліотекарка РОНМБ.


У ході активного спілкування бібліотекарі розповіли колективу «Здоровій родині» про нові надходження до бібліотеки за 32 – ма медичними спеціальностями, а також зауважили, що послугами бібліотеки можна скористатися дистанційно.