Про нові надходження фахової літератури до своїх фондів розповідали працівники медичної бібліотеки в Міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем’янчука”. Сьогодні там відбувалася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція “На шляху до професійного вдосконалення.”

Студенти разом із науковцями обговорювали проблеми розвитку галузі фізичного фиховання та спорту, а також питання профілактики здорового способу життя. Зацікавленість аудиторії викликали доповіді на тему: принцип дії лікарських засобів для підвищення фізичної активності; інноваційні технології у фітнесі та спорті з EMS тренажером; роль фізкультурно-спортивної реабілітації у відновленні здоров’я військових з порушенням кінцівок та рухова активність – запорука профілактики неінфекційних захворювань. У рамках роботи конференції її учасники мали змогу скористатися послугами “виїздного читального залу” від РОНМБ.

Медична бібіотека забезпечила юних науковців інформацією за чотирма напрямами: від сучасних тенденцій професійної підготовки фахівців галузі фізичної культури і спорту до оздоровчої фізкультури для різних верств населення.