Діана Хаджирадєва у 45 років стала чемпіонкою України з бодибілдингу, а також однією з шести найкращих спортсменок. Раніше жінка працювала бібліотекаркою, а нині вона тренує дівчат, працює як дієтолог, продовжує працювати над собою та готується до наступних змагань.

Діана Хаджираєва народилася в селі, здобула фах педагога та нетривалий час  працювала вчителем  початкових класів і образотворчого мистецтва. Розповідає, що дітей любила, проте довго працювати в школі не змогла. Більшу частину свого життя Діана пропрацювала бібліотекаркою. Саме там вона змогла розкритися як творча особистість.

Перехворівши ковідом, Діана вирішила поповнити втрачені сили та пішла тренуватись у спортзал, який розташований на березі Дунаю. От, власне, з цього простого захоплення спортом розпочався її шлях до префесійного тренування з бодибілдингу, а згодом участь у чемпіонатах та призові місця на них.

Першим змаганнями Діани Хаджираєвої став Всеукраїнський чемпіонат з бодібілдингу, який проходив у 2023 році у Львові. Тоді вона стала переможницею. За рік вона знову зважилася на участь у змаганнях. На чемпіонаті «Південна Пальміра» спортсменка стала третьою, а на чемпіонаті України увійшла до шістки найкращих. Діана зазначила, що зараз тренує своїх підопічних та тренується сама. Восени планує брати участь у чергових змаганнях.

СХОЖІ НОВИНИ